Exploded vieuw Mo6 juni 2018

U kunt bij mij terecht voor onder andere....

Behalve kopen kunt u ook werken huren. u betaald dan een percentage van de aanschafwaarde per maand  en daar spaart u een deel van waardoor aan het einde van de looptijd het betreffende werk van u is. Eventueel kunt u het werk ook voor het einde van de looptijd ruilen voor een ander werk. Het opgespaarde bedrag kunt u dan eventueel als aanbetaling gebruiken voor uw nieuwe  object.

We geven daarnaast op locatie ook workshops en cursussen Hier kunt u technieken leren of zelfs zelf een werk maken wat u dan mee naar huis kunt nemen en ergens een mooi plekje kunt geven.  U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld de workshop Pur op doek. of Beeldende Vormen met Pur. Maar ook kunt u kiezen voor een cursus "Deze zijn niet om op te lopen." waar we samen aan de slag gaan om saaie of afgetrapte schoenen een tweede carrière te geven als kunstwerk. Nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook welkom!

De bewuste info over het bovenstaande wil ik binnenkort  hier publiceren Maar in deze onzekere tijden van het rondwarende Corona virus is het vooralsnog niet mogelijk dit ver van te voren te plannen. Wel kunnen we samen kijken voor een alternatief op maat.
U kunt altijd vrijblijvend een aanvraag doen via het contact formulier.